Tonic Cerebral

  • 40,00 lei


  • Disponibilitate: În stoc

Recomandări: Susține regenerarea psihicului și menținerea tonusului psiho-emoțional. Mod de utilizare: Adulți si copii de peste 7 ani: in general, câte 10 picaturi de 3 ori pe zi, înainte de mese, în puțină apa, timp de 1-3 luni. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se agi...

Recomandări:

Susține regenerarea psihicului și menținerea tonusului psiho-emoțional.

Mod de utilizare:

Adulți si copii de peste 7 ani: in general, câte 10 picaturi de 3 ori pe zi, înainte de mese, în puțină apa, timp de 1-3 luni. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se agita înainte de administrare!

Ingrediente:

  • extract apos din 12% parți aeriene egale de Catușe (Ballota nigra), Ventrilica (Veronica officinalis), Sburătoare (Epilobium Augustifolium) - 75%
  • alcool etilic (96°)
  • alc. aprox. 22%

Combinația sinergetică a celor 3 plante Catușe (Balota nigra), Ventrilica (Veronica officinalis), Sburătoare(Epilobium Augustifolium) susține regenerarea psihicului și menținerea tonusului psiho-emoțional, contribuind la buna funcționare a sistemelor nervos și hepatic.

Catușe (Balota nigra) contribuie la reducerea nervozității și la atenuarea tulburarilor de somn.

Ventrilica (Veronica officinalis) este un echilibrant pentru perioadele cu tensiuni nervoase, contribuind la o relaxare optimă.

Sburătoare(Epilobium Augustifolium) contribuie la relaxare și la starea de bine fizică si mentală.

Medicina tradițională:

Conlucrarea acestor plante este indicată celor care trec prin stări de nervozitate și care au o atitudine critică obsesivă față de semenii lor. Aceste stări repetate zilnic duc la tristețe depresivă care in timp afectează buna funcționare a sistemului nervos și hepatic.

Combinatia sinergică a acestor plante contribuie la regenerarea psihicului și la starea de bine fizică și mentală.

În medicina populară aceste plante ajută la vindecarea următoarelor afecțiuni anxietate, palpitații, tuse convulsivă, hepatită cronică, ciroză hepatică, anorexie, nevralgie, litiază biliară, insomnie, epuizare nervoasă.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: tonic

Telefon 0745067865
Email office@terrabucovina.ro