Tonic Cardiovascular

  • 30,00 lei


  • Disponibilitate: În stoc

Recomandări: Contribuie la buna funcționare a sistemului cardiovascular. Mod de utilizare: Adulți si copii de peste 7 ani: in general, câte 10 picaturi de 3 ori pe zi, înainte de mese, în puțină apa, timp de 1-3 luni. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se agita înainte d...

Recomandări:

Contribuie la buna funcționare a sistemului cardiovascular.

Mod de utilizare:

Adulți si copii de peste 7 ani: in general, câte 10 picaturi de 3 ori pe zi, înainte de mese, în puțină apa, timp de 1-3 luni. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se agita înainte de administrare!

Ingrediente:

  • extract apos din 10% parți egale de: frunze si flori de Păducel (Crataegus monogyna), frunze de Mesteacăn (Betula pendula), parti aeriene de Năpraznic (Geranium robertianum) și Merișor (Vaccinium vitis-idaea)
  • alcool etilic (96°)
  • alc. aprox. 24%

Combinația sinergetică a celor 4 plante susține îmbunătățirea fluxului coronarian, carotidian și a tonusului cardiac, contribuind la buna funcționare a sistemului cardiovascular.

Păducel (Crataegus monogyna) contribuie la buna funcționare a sistemului circulator și vascular, reglează activitatea cardiacă, crește afluxul de oxigen și îmbunătățește circulația periferică.

Mesteacăn (Betula pendula) contribuie la menținerea nivelului normal al colesterolului în sânge.

Năpraznic (Geranium robertianum) contribuie la activarea proceselor de eliminare a toxinelor, ameliorarea hemoragiilor și la echilibrarea ritmului cardiac.

Merișor (Vaccinium vitis-idaea) este un echilibrant pentru afecțiunile sistemului urinar contribuind la eliminarea toxinelor din sânge.

Medicina tradițională:

Conlucrarea acestor plante este indicată celor care trec prin stări de agresivitate, violență care in timp duc la îngustarea vaselor de sânge , la dereglarea fluxului carotidian, coronarían și a sistemului cardiovascular.

Acțiunea sinergică a acestor plante contribuie la dilatarea vaselor de sânge, eliminarea toxinelor, mentinerea nivelui normal al colesterolului și a tonusului cardiac.

În medicina populară se admite ca principiile active ale acestor plante ajută la vindecarea următoarelor afecțiuni : tulburari de ritm cardiac, afectiuni cardiace cu substrat nervos, scleroza coronariana, degenerari ale cordului, eliminarea toxinelor, insuficienta circulatorie, hipercolesterolemie, boli ale aparatului excretor.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: tonic

Telefon 0745067865
Email office@terrabucovina.ro