Extract Plămânărică (Pulmonaria officinalis)

  • 25,00 lei


  • Disponibilitate: În stoc

Recomandări principale: Susține buna funcționare a sistemelor respirator, renal si cutanat. Mod de utilizare: Adulți si copii de peste 7 ani: in general, câte 10 picaturi de 3 ori pe zi, înainte de mese, în puțină apa, timp de 1-3 luni. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A...

Recomandări principale:

Susține buna funcționare a sistemelor respirator, renal si cutanat.

Mod de utilizare:

Adulți si copii de peste 7 ani: in general, câte 10 picaturi de 3 ori pe zi, înainte de mese, în puțină apa, timp de 1-3 luni. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se agita înainte de administrare!

Ingrediente:

  • Extract apos din 8% flori de Plămânărică (Pulmonaria officinalis) - 75%
  • Alcool etilic (96°)
  • Alc. min. 23%

Medicina tradițională:

Remediul Plămânărica este indicat atunci când trecem prin stări de tristete, epuizare, apatie, devitalizare, lipsa trăirii in prezent.

Experimentarea acestor stări de tristețe, epuizare, apatie duc la declanșarea la nivel fizic a diverselor boli ale sistemului respirator, renal sau cutanat.

În medicina populară se admite ca principiile active ajută la vindecarea afecțiunilor respiratorii, bronsitei, tuberculozei, laringitei, reumatismului, cistitei și a altor afecțiuni renale și cutanate.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: extract

Telefon 0745067865
Email office@terrabucovina.ro