Extract Frag (Fragaria vesca)

  • 25,00 lei


  • Disponibilitate: În stoc

Recomandări principale: Susține buna funcționare a pancreasului, sistemelor limfatic si renal. Mod de utilizare: Adulți si copii de peste 7 ani: in general, câte 10 picaturi de 3 ori pe zi, înainte de mese, în puțină apa, timp de 1-3 luni. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic...

Recomandări principale:

Susține buna funcționare a pancreasului, sistemelor limfatic si renal.

Mod de utilizare:

Adulți si copii de peste 7 ani: in general, câte 10 picaturi de 3 ori pe zi, înainte de mese, în puțină apa, timp de 1-3 luni. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se agita înainte de administrare!

Ingrediente:

  • Extract apos din 8% flori de Frag (Fragaria vesca) - 75%;
  • Alcool etilic (96°)
  • Alc. min. 23%

Medicina tradițională:

Este un remediu pentru cei ce trec prin stări prin care simt ca au acumulat multe impurități și iși doresc o purificare. La nivel fizic aceasta acumulare de toxine (fizice și psihice) duc la dezechilibrarea pancreasului și a sistemelor limfatic, renal.

În medicina populară se admite ca principiile active ajută la vindecarea cistitelor, enteritelor, diabetului, gutei, reumatismului, constipației cronice, artritei, litiazei urinare, hepatice. Contribuie la reglarea glandelor endocrine, la eliminarea toxinelor și a excesului de colesterol.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: extract

Telefon 0745067865
Email office@terrabucovina.ro