#
Folosesc produsele Terra Bucovina de aproape 4 ani și sunt minunate. Pe mine personal și pe cei doi copii ai mei, extractele terapiei florale Bucovina ne-au ajutat să ne regăsim echilibrul la nivel fizic, emoțional și mental! Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru minunatele sale daruri! Recomand tuturor cu încredere și căldură să le încercați și să vă puteți ajuta corpul și sufletul să iși regăsească echilibrul vieții!

--Anca Nicorici Iftimie--

#
Terapia florală Bucovina este o terapie unică. Blândă și complexă în același timp, această minunată terapie restabilește echilibrul interior redând pacea și bucuria de a trăi. Tratamentul cu remediile florale Bucovina l-am folosit cu succes în cadrul familiei și al pacienților. Considerând ca tot răul pornește din minte, această terapie cu extracte florale țintește direct la rădacina bolii. Vindecând cauza videcăm cu siguranță și efectul. Mă înclin cu profundă recunoștință în fața acestor simple și vindecătoare daruri lăsate de Dumnezeu.

--Mihaela Szabo--

#
Cuvintele nu pot descrie recunostinta mea pentru ca Inteligenta Suprema a dat oamenilor aceste minunate remedii din plante care aduc vindecare intregului corp uman (fizic, emotional, mental si cauzal), dar pot spune ca mi-au fost de un real ajutor in momentele dificile din viata mea si nu voi renunta niciodata la acest DAR DIVIN.

--Doina--

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Telefon 0745067865
Email office@terrabucovina.ro