Extract Vineriță (Ajuga reptans)

  • 35,00 lei


  • Disponibilitate: În stoc

Recomandări principale: Susține buna funcționare a sistemelor respirator, cardiovascular si digestiv. Mod de utilizare: Adulți si copii de peste 7 ani: in general, cate 10 picaturi de 3 ori pe zi, înainte de mese, în puțină apă, timp de 1-3 luni. Ingrediente: Extract apos din 8% flori d...

Recomandări principale:

Susține buna funcționare a sistemelor respirator, cardiovascular si digestiv.

Mod de utilizare:

Adulți si copii de peste 7 ani: in general, cate 10 picaturi de 3 ori pe zi, înainte de mese, în puțină apă, timp de 1-3 luni.

Ingrediente:

  • Extract apos din 8% flori de Vineriță (Ajuga reptans) - 75%
  • Alcool etilic (96°)
  • Alc. min. 23%

Medicina tradițională:

Remediul Vinerița este indicat atunci când experimentăm stările de neacceptare, neiertare, mergând până la resentimente, ură și gânduri obsesive, critice la adresa celor ce ne-au rănit.

Trecerea prin aceste stari de neiertare, neacceptare, resentimente si descoperirea in noi a acestor tipare face ca la nivel fizic să se instaleze diverse dezechilibre si boli ale sistemului respirator, cardiovascular sau digestiv.

Medicina populară o folosește în tratarea de angina pectorală (inima grea), pneumonii, astm bronșic, tuse cu sânge, diaree, detoxifiere, vindecarea rănilor și a hemoragiilor, boli infecțioase și insomnie.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: extract

Telefon 0745067865
Email office@terrabucovina.ro