Extract Vindecea (Stachys officinalis)

  • 35,00 lei


  • Disponibilitate: În stoc

Recomandări principale: Susține buna funcțioanare a sistemelor osos, nervos si respirator. Mod de utilizare: Adulți si copii de peste 7 ani: in general, câte 10 picaturi de 3 ori pe zi, înainte de mese, în puțină apa, timp de 1-3 luni. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A ...

Recomandări principale:

Susține buna funcțioanare a sistemelor osos, nervos si respirator.

Mod de utilizare:

Adulți si copii de peste 7 ani: in general, câte 10 picaturi de 3 ori pe zi, înainte de mese, în puțină apa, timp de 1-3 luni. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se agita înainte de administrare!

Ingrediente:

  • Extract apos din 8% flori de Vindecea (Stachys officinalis) - 75%
  • Alcool etilic (96°)
  • Alc. min. 23%

Medicina tradițională:

Remediul Vindecea se adresează celor care trec prin stări de încordare, nemulțumire, inflexibilitate, iritabilitate și încăpățânare .

Experimentarea acestor stări si obișnuința formată fac ca la nivel fizic să se modifice funcționarea normală a sistemelor nervos, osos și respirator.

Medicina Tradițională o folosește în tratarea de gută, reumatism,artrită, dureri intra-craniene si de coloană vertebrală, astm, catar pulmonar, guturai, tuse cu sange , vindecarea ranilor si a ulcerelor varicoase.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: extract

Telefon 0745067865
Email office@terrabucovina.ro