Extract Rostopască (Chelidonium majus)

  • 35,00 lei


  • Disponibilitate: În stoc

Recomandări principale: Susține buna funcționare a sistemului hepatic, digestiv si cutanat. Mod de utilizare: Adulți si copii de peste 7 ani: in general, câte 10 picaturi de 3 ori pe zi, înainte de mese, în puțină apa, timp de 1-3 luni. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A...

Recomandări principale:

Susține buna funcționare a sistemului hepatic, digestiv si cutanat.

Mod de utilizare:

Adulți si copii de peste 7 ani: in general, câte 10 picaturi de 3 ori pe zi, înainte de mese, în puțină apa, timp de 1-3 luni. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se agita înainte de administrare!

Ingrediente:

  • Extract apos din 8% flori de Rostopască (Chelidonium majus) - 75%
  • Alcool etilic (96°)
  • Alc. min. 23%

Medicina tradițională:

Remediul din Rostopască este indicat atunci cand trecem prin stări de frică și tensiune față de semenii noștrii.

Trăirea acestor stări de frică, teroare, tensiune față de semenii noștrii face ca la nivel fizic, mental și emoțional să se producă diverse dezechilibre. La nivel fizic aceste dezechilibre produc boli ale sistemului hepatic, digestiv și cutanat.

În medicina populară se admite ca rostopasca ajută la vindecarea hepatitei acute și cronice, colici abdominale, tuberculoza pielii, negi, eczeme, psoriazis, insuficiența cardiacă. Contribuie la o acțiune sedativă asupra centrilor nervoși, crește secreția gastrică, pancreatică și biliară.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: extract

Telefon 0745067865
Email office@terrabucovina.ro