Extract Cimbrișor (Thymus serpylum)

  • 35,00 lei


  • Disponibilitate: În stoc

Recomandări principale: Susține buna funcționare a sistemelor nervos, respirator si digestiv. Mod de utilizare: Adulți si copii de peste 7 ani: in general, câte 10 picaturi de 3 ori pe zi, înainte de mese, în puțină apa, timp de 1-3 luni. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic....

Recomandări principale:

Susține buna funcționare a sistemelor nervos, respirator si digestiv.

Mod de utilizare:

Adulți si copii de peste 7 ani: in general, câte 10 picaturi de 3 ori pe zi, înainte de mese, în puțină apa, timp de 1-3 luni. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se agita înainte de administrare!

Ingrediente:

  • Extract apos din 8% flori de Cimbrișor (Thymus serpylum) - 75%;
  • Alcool etilic (96°)
  • Alc. min. 23%

Medicina tradițională:

Remediul Cimbrișor se adresează celor care au convingerea că sunt superiori față de ceilalți semeni din diferite puncte de vedere intelectual, spiritual, profesional, material, etc. Acest mod de gândire și abordare face ca aceste persoane să nu poată comunica cu semenii lor. Trecerea prin aceste stări aduce dezechilibre la nivelul sistemului nervos, respirator și digestiv.

În medicina populară se admite ca principiile active ajută la vindecarea tusei convulsive, spastice, asmatice, migrene, anorexiei anemicilor, dispepsiilor, gripei, rinitelor cronice, combaterea viermilor intestinali, disfunctilor hepatice , enterocolită. Este considerat un reconfortant general si un tonic nervos.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: extract

Telefon 0745067865
Email office@terrabucovina.ro