Extract Brustur (Arctium lappa)

  • 35,00 lei


  • Disponibilitate: În stoc

Recomandări principale: Susține buna funcționare a sistemelor limfatic, cutanat si hepatic. Mod de utilizare: Adulți si copii de peste 7 ani: in general, câte 10 picaturi de 3 ori pe zi, înainte de mese, în puțină apa, timp de 1-3 luni. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A...

Recomandări principale:

Susține buna funcționare a sistemelor limfatic, cutanat si hepatic.

Mod de utilizare:

Adulți si copii de peste 7 ani: in general, câte 10 picaturi de 3 ori pe zi, înainte de mese, în puțină apa, timp de 1-3 luni. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se agita înainte de administrare!

Ingrediente:

  • Extract apos din 8% flori de Brustur (Artium lappa) - 75%;
  • Alcool etilic (96°)
  • Alc. min. 23%

Medicina tradițională:

Remediul Brustur se adresează celor ce trec prin situatii conflictuale interioare și exterioare și nu vad o cale de ieșire pentru ca s-au intoxicat fizic si psihic mai mult timp. La nivel fizic aceasta intoxicare fizică si psihică duce la nefuncționarea sistemelor limfatic, cutanat si hepatic.

Studiată ca plantă medicinală de la jumătatea secolului trecut brusturele este remarcat pentru acțiunea sa diuretică, coleretică, hipoglicemiantă și antitumorală.

În medicina populară se admite ca principiile active ajută la vindecarea maladiilor cutanate, furunculozei, afecțiunilor hepatobiliare, eliminarea toxinelor, afecțiuni renale, hipertensiunii, diabetului zaharat, disfuncția glandelor sudoripare.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: extract

Telefon 0745067865
Email office@terrabucovina.ro