Extract Amăreală (Polygala amara)

  • 25,00 lei


  • Disponibilitate: În stoc

Recomandări principale: Susține funcționarea normală a sistemelor digestiv, respirator si renal. Mod de utilizare: Adulți si copii de peste 7 ani: in general, câte 10 picaturi de 3 ori pe zi, înainte de mese, în puțină apa, timp de 1-3 luni. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul ziln...

Recomandări principale:

Susține funcționarea normală a sistemelor digestiv, respirator si renal.

Mod de utilizare:

Adulți si copii de peste 7 ani: in general, câte 10 picaturi de 3 ori pe zi, înainte de mese, în puțină apa, timp de 1-3 luni. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se agita înainte de administrare!

Ingrediente:

  • Extract apos din 8% flori de Amareala (Polygala amara) - 75%
  • Alcool etilic (96°)
  • Alc. min. 23%

Medicina tradițională:

Remediul Amareala este recomandat atunci cand trecem prin stări de panică, agitație, neliniște, grabă, stres datorat lipsei de timp.

Obisnuința formată prin repetarea acestor stări de panică, agitație, neliniște fac ca la nivel fizic să se producă diverse dezechilibre la nivelul sistemului digestiv, respirator si renal.

Medicina tradițională o folosește in tratarea urmatoarelor afecțiuni: tuse, bronșită, anorexie, calmant nervos, disfuncții renale, stimularea secrețiilor gastro- intestinale etc.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: extract

Telefon 0745067865
Email office@terrabucovina.ro